01/5554-300 01/5554-333
komunalac@komunalac-samobor.hr Ulica 151. samoborske brigade HV 2
Radno vrijeme pon-pet 7 - 15
povratak

Poklonite jelu ili smreku za blagdansko uređenje grada Samobora

30
10
Poklonite jelu ili smreku za blagdansko uređenje grada Samobora

Cijenjeni sugrađani,

Samobor će i ove godine zablistati u blagdanskom ozračju. Pripreme za uređenje polako se bliže kraju, međutim, za potpuni ugođaj nedostaje nam najvažniji dio blagdanskog uređenja – jela ili smreka.

Stoga pozivamo sve građane koji imaju jelu ili smreku, a iz nekog razloga im smeta ili ne znaju što bi s njima učinili, da se jave u Komunalac i poklone drvce za blagdansko uređenje grada. Uredimo Samobor zajedno!

Nakon što izvršite prijavu Vašeg drvca putem obrasca, komisija će izaći na teren i utvrditi odgovara li drvce planiranom uređenju grada te ga srušiti i o vlastitom trošku odvesti, a površinu ostaviti čistom i urednom. Obrazac za prijavu dostupan je na našoj web stranici ili ga možete preuzeti u Komunalcu na info pultu.

Ispunjenu prijavu možete predati na info pultu Komunalca ili na e mail violeta-gjurkin@komunalac-samobor.hr najkasnije do 1. prosinca 2017. godine.

Za sve informacije obratite se Violeti Gjurkin, voditeljici Službe održavanja javnih površina na broj mobitela 091/3838 573 ili putem emaila violeta-gjurkin@komunalac-samobor.hr.

 

 

Dokumenti za preuzimanje